TweakGear: de keuzes die we maakten

Door Roelant op donderdag 24 april 2008 18:30 - Reacties (13)
Categorie: TweakGear, Views: 3.992

Afgelopen maandag lanceerden we de nieuwe TweakGear-collectie en daar is sindsdien al veel over gezegd en geschreven. Van complimenten, vreugdekreten en bestelbeloftes tot bugmeldingen, klachten, vragen, aannames en natuurlijk de compleet irrationele verzoeken om "gratis". Het maakt niet uit wat, als het maar gratis is.

Met uitzondering van het verzoek om freebies, ligt het antwoord op veel van de feedback in de keuzes die we gemaakt hebben. Bewust gemaakt hebben, wel te verstaan. Want in veel van de genoemde punten klinkt bij de vrager of klager een toon van "hebben jullie daar nou ťcht niet over nagedacht?" door, maar niets is minder waar. Het zijn keuzes die ik voor de aankondiging niet relevant of vermeldenswaardig vond, maar zeker niet onoverdacht zijn.

Een aantal van de punten heb ik hier of daar overigens al toegelicht, dus niet alles wat ik hier schrijf zal je nieuw in de oren klinken. Gezien de hoeveelheid mensen waarbij de TweakGear een reactie losmaakte, leek een complete(re) toelichting me in ieder geval wel op zijn plaats.

Lees verder »