Het betere werk op goede vrijdag

Door Roelant op vrijdag 21 maart 2008 21:03 - Reacties (1)
Categorie: Life at the Office, Views: 3.990

Het lijkt wel Sinterklaas op het Tweakers.net kantoor de laatste dagen: de deurbel draait overuren om de divers bezorgdiensten aan te kondigen die ons overladen met pakken en pakjes vol met nieuwe spullen voor het nieuwe kantoor. Ho, stop! Nieuwe kantoor? Juist: als je de Tweakblogs een beetje volgt, was een en ander ook al eerder te lezen op het weblog van Wilbert.

Lang verhaal kort: we zitten nogal dicht op elkaar in Amersfoort tegenwoordig, dus het was de hoogste tijd voor meer ruimte. Na flink wat getouwtrek (voor een deel zijn we daar zelfs nog mee bezig) hebben we het voor elkaar gekregen dat we de afdeling onder ons in hetzelfde pand erbij mogen huren. En als we dan toch bezig zijn, maken we van de gelegenheid en financiële ruimte (wie zei dat de overname door VNU geen voordelen had? :P) graag gebruik om een gameroom, review- en testlab en fotoruimte in te richten.

Oh, en waarom het Sinterklaas was? Gisteren zijn de bestelde TV's voor de gameroom gebracht en vandaag (goede vrijdag, dat verzin je niet) arriveerde de Xbox 360 die Microsoft ons toestopte en een enorme berg door MSI gesponsorde hardware voor het review- en testlab aan - waarvan het meeste zó nieuw is dat het koud een paar dagen in de Pricewatch staat.

Oh, en had ik al gezegd dat we een alarmsysteem hebben laten aanleggen? ;)

Geile hardware Geile hardware
Xbox 360 Uitgepakte lcd-tv
Twee vette lcd-tv's


Omdat ongetwijfeld niet alle foto's het tot een blogpost halen (daar is gewoon niet altijd tijd voor) ben ik een fotostream begonnen, waar alle foto's met een paar klikken automagisch worden neergezet vanuit m'n fotoproggel. Geinteresseerd? Vanaf nu kan iedereen dus ongegeneerd meegluren.

Volgende: Vrouwen op de redactie 04-'08 Vrouwen op de redactie
Volgende: Verslaggeving CeBIT dit jaar 03-'08 Verslaggeving CeBIT dit jaar

Reacties


Door Tweakers user endless, zaterdag 22 maart 2008 15:39

Gekkenwerk hoor Roelant!
Dit is echt overdreven..! Wanneer was de opening waarbij twee abo's werden uitgenodigd? ;)

Mnee, serieus, erg gaaf!

Ik ben benieuwd wat de resultaten hiervan gaan worden voor de site, er kan door deze extra ruimte heel veel gaan veranderen op t.net kwa inhoud..

Als jullie het maar niet gaan overdrijven op het gamegebied, het is leuk dat het veel gelezen wordt, maar het blijft natuurlijk wél tweakers.net.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 22 maart 2008 15:39]


Reageren is niet meer mogelijk