Tweakers.net op Twitter

Door Roelant op maandag 11 mei 2009 11:34 - Reacties (19)
Categorie: Tweakers.log, Views: 5.598

Twitter is geprezen en verguisd, zelfs hier op de Tweakblogs is er al het nodige over geschreven. Feit is, als je de zin en onzin ervan een beetje kunt nuanceren, het hele leuke mogelijkheden biedt. Al was het maar omdat het een asynchrone community is.

Persoonlijk vermaak ik me in ieder geval kostelijk en ook voor een site als Tweakers.net zie ik leuke mogelijkheden: precies die dingen die te informeel of klein zijn voor een .plan en zelfs te weinig inhoudelijk voor een blog, maar tóch de moeite waard om met de community te delen. Tijd voor een experimentje, dus?

Volgende: Tweakers.net op Twitter (2) 05-'09 Tweakers.net op Twitter (2)
Volgende: Was dat het nou? 03-'09 Was dat het nou?

Reacties


Door Tweakers user Swelson, maandag 11 mei 2009 11:37

Mijn twitter is http://www.twitter.com/spenk

Ik zal je ff toevoegen ;)

Door Tweakers user Roelant, maandag 11 mei 2009 11:45

Leuk, alhoewel ons idee wel is om meer te doen met het tweakers-account dan alleen maar onze RSS erin laten lopen. Daar is @tweakersnet al voor. :)

Door Tweakers user lasharor, maandag 11 mei 2009 12:01

Haal die twitterfeed eruit, super irritant als ik een rss feed wil lezen doe ik dat wel anders, niet op twitter

Door Tweakers user demichiel, maandag 11 mei 2009 12:03

Of je followed @tweakersnet gewoon niet natuurlijk....

Verder lijkt het me leuk om wat snelle feedback o.i.d. te krijgen op kleine aankondigingen.

Door Tweakers user endless, maandag 11 mei 2009 12:10

Ik vind Twitter nog steeds een leuk medium, maar ik merk nu al dat ik er minder naar kijk.. Dat komt misschien ook omdat ik zelf weinig boeiends beleef, tenminste, blijkbaar geen dingen die mijn followers leuk vinden.

Ik ga @tweakers in ieder geval volgen!

Door Tweakers user 961, maandag 11 mei 2009 12:24

Ik heb dat Twitter voor het eerst es geprobeerd toen ik de rechtzaak tegen de piratebay ging volgen en dat was ook meteen het enige nut wat ik toen in twitter zag. Al die sms-stijl blogjes van de meeste mensen boeien me niet zozeer. Ik heb nog wel een account, maar na het een paar keer geprobeerd te hebben, gebruik ik het eigenlijk nooit meer. Als ik zo thuis ben kijk ik nog wel even, maar verwacht van mijn kant maar geen trouwe volgeling ;)


Door Tweakers user Faust, maandag 11 mei 2009 12:35

Wow nice, Ik had altijd al willen weten op welke tijdstippen de redactieleden schijten!

ontopic/serieus nu: Het zou leuk zijn wanneer de volgers worden beloond door ze extra informatie te verschaffen, bijv.

"morgen de nieuwste quad core gereviewed, artikel bijna af."

Door Tweakers user Roelant, maandag 11 mei 2009 12:49

Faust: Dat is voor een deel ook vrij aardig het idee. Voornamelijk voor uitzonderlijke producten (zoals die Phillips 52" breedbeeld) of producten waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken (denk aan de HTC Magic). Gewoon op het moment dat ze binnenkomen een snapshot, een kort regeltje. Dat kan volgens mij heel leuk zijn - en volgens mij zijn er genoeg mensen die dat ook leuk vinden om te lezen. :)

Als je wil weten wanneer de redactieleden schijten moet ik je teleurstellen, alhoewel je daarvoor misschien de individuele redactieleden of crewmembers kunt volgen. Wie weet wat je dan tegenkomt. Daniel is in ieder geval alvast bereid met je te delen dat hij een kopje koffie maakt - en dat met ons fijne koffiemasjien waar ik zelf al eens eerder wat over postte. ;)

[Reactie gewijzigd op maandag 11 mei 2009 12:51]


Door Tweakers user Hooglander1, maandag 11 mei 2009 13:32

Is dat previewen misschien niet een beter idee om dat in de redactieblogs te doen? Het is natuurlijk leuk dat het via twitter kan, maar ik denk dat de (nu ongebruikte) redactieblogs daar misschien nog wel een betere plek voor zijn. Er zal iig een groter publiek mee bereikt worden.

P.S. Ja ik weet dat de blogs nu alleen door een één of andere betaalde game-columnist wordt gebruikt, maar die tel ik nu even niet mee.

[Reactie gewijzigd op maandag 11 mei 2009 13:32]


Door Tweakers user GrooV, maandag 11 mei 2009 14:33

Twitter... :X

Door Tweakers user servies, maandag 11 mei 2009 15:41

"morgen de nieuwste quad core gereviewed, artikel bijna af."
Als die reviewer nou niet de hele tijd zou zitten te twitteren was het artikel nu al af... ;)

Door Tweakers user FiXeR.nl, maandag 11 mei 2009 15:44

http://twitter.com/fixernl

:) Ik volg maar meteen iedereen hier. Waarom niet. ;)

Door Tweakers user Faust, maandag 11 mei 2009 16:09

Roelant: je hebt me overtuigd, ik ga de twitterfeed volgen :)
(als ik mijn wachtwoord nog weet :D )

Mijn reactie over het toiletbezoek was natuurlijk een flauwe grap, ik zie twitter toch echt als nuttig medium, al kan het ook voor onzin gebruikt worden.

Door Tweakers user webraiderweb, maandag 11 mei 2009 16:41

Leuk experimentje ik ga je zeker volgen...

http://twitter.com/webraider

Door Tweakers user KB-013, maandag 11 mei 2009 22:24

Ik dacht dat ik Tweakers.net al volgde met http://twitter.com/tweakersnet :P

Door Tweakers user bartware, maandag 11 mei 2009 23:45

Twitter is geprezen en vergruisd,
Vergruisd?
Of toch maar verguisd? :Y)


Door Tweakers user arnoudwokke, dinsdag 12 mei 2009 15:30

ik volg ook :) Ik was tot nog toe van de redactie moederziel alleen op Twitter (@arnoudwokke), ik ben benieuwd wat voor dingen erop gepost gaan worden

Reageren is niet meer mogelijk